Uw website, het visitekaartje van uw bedrijf.

Een website hebben is in deze moderne en digitale tijd van groot belang, ongeacht in welke sector uw bedrijf werkzaam is. Potentiële klanten zijn kritischer dan ooit en willen een goed en vertrouwd gevoel bij een bedrijf hebben. Door uw website het ‘gevoel’ van uw bedrijf mee te geven laat u zien dat er zorg en passie achter zit en ziet de klant dat u serieus met uw bedrijf bezig bent.

J.Ottenheijm Webdesign begrijpt het belang van goede websites. Deze dienen een juiste uitstraling te hebben en tegelijk overzichtelijk en gebruiksvriendelijk te zijn. U als eigenaar van deze website kunt er ook voor kiezen om met een bepaald systeem een groot gedeelte van uw website zelf te beheren. Zo kunt u bijvoorbeeld prijswijzigingen in uw webshop gemakkelijk zelf doorvoeren en kunt u nieuwe producten toevoegen of producten verwijderen. Wij bieden hiervoor een betrouwbare en snelle service waarmee we al honderden klanten van een dergelijke website hebben voorzien.

HEYDEHOEVE_IPAD

J. Ottenheijm Webdesign luistert naar uw wensen

Voordat u opdracht geeft om een website te laten bouwen heeft u natuurlijk zelf ook al nagedacht en heeft u bepaalde wensen en ideeën over hoe u uw website er uit wil laten zien. Wij snappen dat als geen ander en doen er alles aan om aan uw wensen te voldoen en deze staan tijdens het ontwerpen boven aan de lijst. Wij ontwerpen de meest uiteenlopende websites en webshops en zijn hierdoor zeer veelzijdig. Welk idee u ook bedenkt, wij zorgen (met de mogelijkheden die we daarvoor hebben) dat uw website er uit komt zien zoals u voor ogen had, eventueel nog aangepast met ontwerpen die u zelf niet had bedacht. De wereld van de IT staat niet stil, dus er komen steeds nieuwe mogelijkheden met effecten en ontwerpen.

Nieuwe of bestaande website

Wij kunnen u van dienst zijn bij een geheel nieuwe website of webshop, maar  ook met een bestaand concept gaan wij voor u aan de slag en transformeren uw oude site naar een moderne en functionele nieuwe website of webshop!