WebshopOnline winkelenGebruiksgemak

Maak een succes van uw eigen webshop!

Bent u al actief bezig met het verkopen van producten op internet of denkt u erover om hiermee te starten, dan geven wij u graag advies over hoe u dit het beste kunt aanpakken.

Wij bieden u een tweetal systemen waarbij uzelf heel eenvoudig uw digitale winkel kunt beheren. Wij leveren de webshop compleet voor u op zodat u er meteen mee aan de slag kunt.

Uiteraard krijgt u van ons een volledige uitleg over de werking van het systeem  en mocht er later toch iets onduidelijk zijn dan kunt u te alle tijden contact met ons opnemen. Onze service blijft voorop staan voor al onze klanten.

Online winkelen

Steeds meer winkeliers kiezen ervoor om naast een fysieke winkel ook een digitale webshop te openen om zo hun omzet te verhogen en om klanten beter van dienst te zijn. Het is dan van groot belang dat uw webshop gemakkelijk gevonden wordt en dat deze eenvoudig navigeerbaar is voor uw bezoekers.

Een winkel die er mooi uitziet in een drukke winkelstraat zal nu eenmaal beter gevonden worden dan een winkel zonder uitstraling aan een doodlopende straat. Het internet werkt op dezelfde manier. J.Ottenheijm Webdesign zorgt er niet alleen voor dat uw winkel uitstraling heeft, maar ook dat deze goed gevonden wordt in de zoekmachines. Met een goede website en webshop kunt u op deze manier uw concurrenten al een stap voor blijven.

Gebruiksgemak

Als ondernemer heeft u het al druk genoeg. Het is dan ook van belang dat uw webshop gemakkelijk te beheren is en dat aanpassingen snel te maken zijn. Wij bieden u hiervoor twee systemen in het Nederlands waarbij u snel en eenvoudig uw digitale winkel up-to-date kunt houden. Nieuwe producten toevoegen of uitverkochte producten verwijderen, prijswijzigingen doorvoeren etc. Dit alles moet gemakkelijk en snel gaan om alles echt up to date te houden. Vraag een vrijblijvende offerte aan of bel ons voor een afspraak.

Bekijk hier ons gehele webshop portfolio!Portfolio
Woocommerce
Wordpress
Gravity
Sisow