Een SSL certificaat van Comodo – Uw beveiliging op het World Wide Web

Iedereen die surft op het internet is blootgesteld aan gevaren zoals virussen en hackers. Met name als het gaat over belangrijke zaken zoals geldtransacties, betrouwbare informatie en databases. Van deze kwetsbaarheid wordt misbruik gemaakt door hackers en websites met kwade bedoelingen. Een Firewall of virusscanner is tegenwoordig niet meer voldoende om u optimaal te beschermen. Zeker als u zaken doet op het internet met een webshop, dus als het gaat om betalingen die u doet of ontvangt via internet, is het belangrijk een SSL certificaat te hebben. Uw gegevens worden versleuteld verzonden, waardoor anderen hiermee niets kunnen. Uw veiligheid onder controle houden doen wij door het gebruik van SSL certificaten van Komodo. Een veiligere toekomst voor u en uw bedrijf. Een tweede, niet onbelangrijk, aspect is dat Google de websites die beveiligd zijn met een SSL certificaat hoger rangschikt dan andere onbeveiligde websites. Hierdoor wordt uw website dus nog beter vindbaar!

Vraag informatie aan bij ons en wij leggen u haarfijn uit wat u het beste kunt aanschaffen om veilig zaken te doen op het internet en te zorgen dat het betalingsverkeer en belangrijke gegevens hierover geen gevaar lopen.

Relatie SSL en wetgeving

Volgens de wet dient de digitale verzending van persoonsgegevens op een beveiligde manier plaats te vinden. Het advies van het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) luidt dan ook dat het verstandig is standaard gebruik te maken van een SSL Certificaat!

Hoe kom ik aan een SSL Certificaat?

Een SSL Certificaat kent de volgende drie validatiemethoden: domeinnaam gevalideerd (DV), organisatie gevalideerd (OV) en extended gevalideerd (EV). Daarnaast bestaat er een keuze uit verschillende types certificaten afhankelijk van organisatie, klant en toepassing. Neem contact met ons op om u te adviseren welk soort SSL certificaat de beste veiligheid kan bieden aan uw bedrijf. Uw klant heeft ook meer vertrouwen in uw website als hij of zij de groene balk met het slotje ziet. Wij zijn graag bereid om tijd te steken in uw organisatie om te zorgen dat deze optimaal beschermd wordt!! Niets is erger dan gehackt worden en al uw gegevens kwijt te zijn en te weten dat uw gegevens in handen zijn van mensen die er niets mee te maken hebben. Wacht niet tot het te laat is. Bestel uw SSL!

SSL aanvragen

Waarom?

  • Betere vindbaarheid

  • Wettelijke verplichting

  • Veiligheid

  • Zichtbare beveiliging